Kukkakauppa

Kukkakimput

Sidomme isot tai pienet kimput juhliin sekä arkeen, syntymäpäiväsankarille, vauvaonnitteluun, yrityslahjoiksi jne. Aikaansa seuraavat ammattilaiset valitsevat kukkareseptit vuodenajan ja toivomusten mukaan.

Asetelmat

Asetelmat sopivat niin onnitteluun, tilakoristeluun kuin muistamiseksi. Astiavaihtoehtoja löytyy myymälästämme tai toteutamme asetelmat myös omiin vedenpitäviin astioihin. Osaava henkilökuntamme neuvoo mielellään, sillä erilaisia vaihtoehtoja on runsaasti.

Surukukat

Sidomme kaikki hautajaiskukat ja toimitamme ne veloituksetta siunauspaikalle Imatran alueella. Haluamme auttaa sinua surutyössäsi ja sidontatyöhön voimmekin liittää esimerkiksi pihakoivun oksia tai rakkaan mummon virkkaamaa pitsiä. Autamme myös ekologisempien jäähyväiskukkien valinnassa.

Tilakoristelut ja floristipalvelut

Loihdimme juhliisi upeat kukkakoristelut pienellä tai isommalla budjetilla, suunnitellaan yhdessä tai jätä toteutus meidän vastuullemme. Pyydä tarjous ja varaa aika suunnitteluun info@kukkakauppahaakana.fi tai soita p. 05-5433855.

 Hääkukat

Elämäsi tärkeimpään päivään kaikki kukat meiltä. Ajanhermoilla olevat sitojamme suunnittelevat kanssanne kukat hääkimpusta tilakoristeluun.

Kukkavälitys

Toimitamme kukkalähetyksiä Imatran, Joutsenon ja Ruokolahden alueella. Kauttamme saat myös lähetettyä kukkaterveiset muille paikkakunnille sekä ulkomaille.

Ruukkukasvit

Myymälämme panostaa runsaaseen ruukkukasvivalikoimaan. Vahvaan osaamisalaamme kuuluukin pitkäikäiset kasvi-istutukset, joita löytyy hyllyistämme monesti valmiina. Toteutamme tilauksesta juuri sinun toiveidesi mukaisen istutuksen.

Olemme Suomen Kukkakauppiasliitto ry:n jäsenliike

 

 

 

Tekijät

Kukkakaupassamme teitä palvelevat floristimestarimme Anna sekä floristit Riikka ja Heli
Mahdottoman teemme heti, ihmeiden tekemiseen menee hetki aikaa…  Eli otathan meihin yhteyttä hyvissä ajoin ennen h-hetkeä.