Hautaustoimisto

Hautaustoimisto Imatralla

Rakkaan ihmisen kuolema on raskas kokemus ja suru on lamaannuttava tunne. Silloin hautajaisjärjestelyjen hoitaminen voi tuntua ylivoimaiselta. Hautaustoimistomme haluaa ojentaa auttavan kätensä ja tukea omaisia kaikissa järjestelyissä. On myös mahdollista antaa kaikki hautajaisjärjestelyt, myös seurakunnan asioiden sopiminen, toimistomme hoidettavaksi. Hautajaisiin liittyy paljon tiettyjä tapoja. Omaisilla on kuitenkin myös mahdollisuus toimia monissa asioissa kuten vainaja oli toivonut tai kuten heistä parhaalta tuntuu.

Jokaisen ihmisen elämällä on merkityksensä, siksi myös hänen hautajaisensa ovat tärkeä tapahtuma. Hautajaiset tarjoavat tilaisuuden muistella yhdessä läheisten kanssa vainajaa. Hautajaiset ovat myös tärkeä osa surutyötä sekä tilaisuus jättää jäähyväiset vainajalle.

Näiltä sivuilta löydätte tarkempia tietoja palveluistamme, kuvia arkunkansikoristeista ja surulaitteista sekä esimerkkejä pitopalvelumme tarjoiluista.

Tietoa hautajaisten järjestämisestä löydät Hyvät hautajaiset sivustolta.

Palvelumme

 • Siunausajan varaaminen ja hautapaikasta sopiminen.
 • Meiltä voit valita arkun kotimaisista valikoimistamme.
 • Puemme vainajan hautausta varten, sekä hoidamme siirron.
 • Sidomme toiveittenne mukaiset surulaitteet tilaisuuteen, tarvittaessa somistamme myös hautajaistilat
 • Pitopalvelumme hoitaa tarjoilut muistotilaisuuteen www.pitopalveluhaakana.fi
 • Voimme avustaa kuolinilmoituksen laatimisessa lehteen.

 

Hautamuistomerkki

 • Kauttamme voitte tilata vanhaan hautakiveen uuden kaiverruksen sekä tarvittaessa vanhojen tekstien kunnostuksen.
 • Hautaustoimistomme toimittaa Loimaan kiven hautamuistomerkit Ruokolahden ja Imatran aluiden lisäksi myös kaikkialle koko Suomeen. Loimaan kiven valikoimista löytyy kaunis ja toivomustenne mukainen muistomerkki uudelle haudalle.
 • Toimistossamme on saatavana esitteitä hautakivistä ja nähtävänä eri kivilaji malleja. Pyynnöstänne lähetämme hautakivi esitteet myös kotiinne.
 • Käytössämme on Loimaan kiven muistomerkki suunnittelu ohjelma, jonka avulla voimme suunnitella toiveidenne mukaisen muistomerkin läheisenne haudalle. Toteutamme luonnoksen aina, jolloin voitte varmistaa ennen tilauksen tekemistä, että muistomerkistä tulee juuri ajatustenne mukainen.
 • Annamme mielellämme neuvoja muistomerkin suunnitteluun ja hankintaan liittyvissä asioissa.

Arkunkansikoriste

Arkunkansikoristeen valintaan vaikuttaa arkun malli, pintamateriaali sekä omaisten tai vainajan toiveet. Koriste voi olla koko harjan mittainen, laskeutuva, pieni ja siro tai suuri ja näyttävä. Ammattitaitoiset sitojamme esittelevät eri vaihtoehtoja.

Tilakoristelu

Muistotilaisuuspaikan koristelussa käytetään yleisesti kukkia sekä kynttilöitä. Toteutamme toiveittenne mukaiset koristelut ja toimitamme ne muistotilaisuuteen.

Surusidonta

Sidomme kaikki hautajaiskukat ja toimitamme ne veloituksetta siunauspaikalle. Vaihtoehtoina ovat kukkavihko, hautakimppu tai pienemmät yksittäiset kukat. Sidontatöissä voimme käyttää monenlaisia vuodenajan kukkia.

Haluamme auttaa sinua surutyössäsi ja sidontatyöhön voimmekin liittää esimerkiksi pihakoivun oksia tai rakkaan mummon virkkaamaa pitsiä. Autamme myös ekologisempien jäähyväiskukkien valinnassa. Vaihtoehtoja sidontatöistä löydätte galleriastamme.

Kaikki kukat olisi hyvä tilata ajoissa, viimeistään edeltävällä viikolla. Näin ehdimme tilata haluamanne kukat.

Olemme täällä teitä varten ja neuvomme ja autamme kaikissa eteenne tulevissa kysymyksissä. Tietoa hautajaisten järjestämisestä löydät Hyvät hautajaiset sivustolta.